VISIE

Creëren is iets moois en iets wat we met plezier doen. De combinatie van denk- én doewerk is fantastisch. We zien onszelf dan ook als een modern ambachtsbedrijf waarin we de nieuwste bewerkingstechnieken en CAD -pakketten gebruiken om onze ideeën werkelijkheid te laten worden. Steeds met oog voor kost & milieu proberen we de meest logische oplossing te zoeken voor uw probleem. Gaandeweg hebben we ons gespecialiseerd in metalen trappen & metaalconstructie.

TEAM

DSC04549-1_edited.jpg

Tobias Knockaert is de oprichter van STAAV. Ooit gestart met een thesisproject rond een gebuislaserde fiets ontdekte hij z'n passie voor ontwerp en staal. Na z'n studies industrieel ontwerp en industrieel ingenieur elektromechanica combineerde hij STAAV met z'n hoofdberoep als ingenieur te Roeselare.

 

Favoriete hobby's: Voetbal, triathlon & mountainbike.

Rembrandt Perneel en Tobias leerden elkaar kennen tijdens hun studies industrieel ontwerp. Na enkele tussenstops in het buitenland koos Rembrandt voor een stage bij STAAV. De schitterende samenwerking kende een aangenaam vervolg: sinds november 2019 is Rembrandt vaste werknemer bij. Samen met Tobias zijn ze het kloppend hart van STAAV.

Favoriete hobby's: Boksen, 

BEDRIJFSHISTORIEK

2015: thesisproject Erembald, start Eleventwentyseven

2017: start bijberoep

2019: start hoofdberoep, naamsverandering naar STAAV. Ontstaan uit een combinatie van Staal en Vormgeving.

2020: Oprichting STAAV Comm.V