top of page

WORKFLOW

Kleding winkel werknemer

OFFERTE

De snelste manier naar uw droomtrap is ons contacteren via mail. Stuur zeker foto's, ideeën, afmetingen, plannen en zoveel mogelijk info naar ons door. Doorgaans sturen we u een offerte binnen 5 werkdagen. U kunt reeds richtprijzen terugvinden op onze website.

IMG20240320140008.jpg

OPMETING

Als de meterpassen en de opbouw v/d muren gekend zijn, kunnen we opmeten. Dit doen we met onze nauwkeurige 3D-scanner (Faro S-150). Geen enkel detail of schuine muur ontsnapt op die manier aan ons oog.

untitled.1010-1.JPG

3D ONTWERP

Binnen 2 werkweken ontvangt u van ons een 3D uitwerking van het project. Er volgt een overleg en na eventuele aanpassingen kan de goed te keuren technische tekening voorgelegd worden. Uit ervaring weten we dat er quasi altijd aanpassingen zijn en/of nieuwe constraints opduiken eenmaal een 3D weergave wordt gemaakt

DJI_0384.JPG

PRODUCTIE

Na akkoord, starten wij de productie. Dit houdt in dat we onze materialen bestellen. Daarna de trap in het atelier vervaardigen en vervolgens laten poederlakken.

In sommige gevallen produceren we de trap ook op locatie. Drivers hiervoor kunnen kostprijs, toegankelijkheid, grootte van het project zijn.

IMG20231207141907.jpg

PLAATSING

Het spannendste moment volgt steeds op het laatste. Het moment van plaatsing is aangebroken. Omdat metalen trappen vaak zware dingen zijn, gebeurt het dat we ter plaatse een hijsinstallatie moeten opzetten. Een metalen trap zetten van 600 kg in een volledig afgewerkte woning is niet eenvoudig en specialistenwerk.

Doorgaans kan dit 8 weken na akkoord op de technische tekening. (Ook afhankelijk van de groote v/h project)

bottom of page