top of page
 • Hebben jullie standaard trappen?
  Een trap is steeds maatwerk. De modellen op onze website zijn de modellen waarmee we ervaring hebben en zijn prijsmatig het interessants. Het is uiteraard steeds mogelijk om een eigen ontwerp samen te stellen. U raakt er toch niet helemaal uit? Dan maken wij met plezier een uniek ontwerp op maat, wat we het liefst doen.
 • Kan ik ook een balustrade bestellen?
  Uiteraard, in 90% v/d trappen moet een ook balustrade voorzien worden.
 • Wanneer neem ik best contact op als ik een nieuwe trap wil?
  Best zo snel mogelijk. Zowel in het kader van een verbouwing als nieuwbouw is het belangrijk om rekening te houden met plaatsingsvereisten van de trap. Zo kunnen er dure aanpassingswerken voor plaatsing vermeden worden.
 • Ik wil een gepoederlakte trap, is dat altijd mogelijk?
  Dat is niet altijd mogelijk. Een samengeboute constructie kan vrijwel steeds gepoederlakt worden vooraf. Grotere gehelen die naadloos met elkaar moeten verbonden worden, zijn soms moeilijker te plaatsen en dan opteren we om ter plaatse te TIG lassen. Dat wil natuurlijk zeggen dat de trap op locatie moet gelakt worden, en dan is poederlakken niet mogelijk. Ook als de toegang beperkt is, kan de trap in verschillende delen ter plaatse gelast en gelakt worden.
 • Waarmee moet ik rekening houden als ik voor een warmgewalste uitvoering kies?
  - Slijpsporen zichtbaar - Pure look - Interessante prijs - Weinig onderhoud ( 1 x om de 2 jaar boenen)
 • Kan ik al schilderen voor de trap komt?
  U wacht best of houdt rekening met kleine retoucheringen. Een metalen trap is zwaar en de plaatsing ervan voelt soms als een olifant in een porseleinenwinkel. We doen ons uiterste best om zo voorzichtig mogelijk te werk te gaan, maar het kan zijn dat we hier en daar wat pleister of oneffenheden moeten verwijderen om de trap goed te plaatsen.
 • Wanneer plannen we de plaatsing van een trap best in?
  Zodra de vloerniveaus gekend zijn, kunnen we opmeten. Plaatsing gebeurt dan ook een beetje in functie van het traptype. Ideaal is net na het gieten van de chape. Dan kan de vloerder afwerken tot tegen de trap. Montage met een kraan doorheen het dak kan nodig zijn bij grotere trappen en is sowieso in een vroeg stadium.
 • Ik wil een trap bestellen. Hoe gaat dit in z'n werk?
  Waarschijnlijk hebben we op dat moment al contact gehad en is het voor beide partijen duidelijk welke werken er moeten gebeuren. Nadat u een offerte ontvangen hebt en hiermee akkoord bent gegaan: - Ontvangt u een voorschotfactuur twv 20% - Komen we langs om op te meten en werken we een voorstel uit - Bij akkoord, voorschotfatuur twv 30% - Wij produceren - Voor plaatsing, voorschotfactuur twv 20% - Wij plaatsen - U ontvangt een slotfactuur twv 20%
 • Ik heb besteld, wanneer komen jullie leveren?
  Doorgaans is dat 8-12 weken na bestelling.
bottom of page